aftrap renovatie stadhuis Apeldoorn

aftrap renovatie stadhuis Apeldoorn
18 oktober 2018 klant
In Nieuws

 

 Aftrap renovatie stadhuis gemeente Apeldoorn

Aftrap renovatie stadhuis Gemeente Apeldoorn

Op maandag 1 oktober ondertekenden Symone de Bruin – Gemeente Apeldoorn, Menno van Middelkoop – BAM Bouw en Techniek en Willard de Vries – Rienks Bouwmanagement het overdrachtsdocument en gaven hiermee de aftrap voor de renovatie van het stadhuis.

Na een succesvolle verhuizing naar het stationsplein, en de inrichting van de bouwplaats door BAM, is gestart met de sloopwerkzaamheden. BAM werkt tot eind 2019 aan de renovatie. Begin 2020 wordt het vernieuwde stadhuis weer in gebruik genomen.

sloop stadhuis Apeldoorn

Ondanks de intensieve werkzaamheden kunnen de wekelijkse raadsvergaderingen nog steeds in de raadszaal plaatsvinden en zijn er goede afspraken gemaakt zodat ook de markt gewoon doorgang kan vinden.

Groot onderhoud is noodzakelijk en duurzaamheid is een belangrijk vertrekpunt voor de renovatie. Het gebouw wordt energiezuiniger gemaakt, onder andere door het klimaatsysteem volledig te vernieuwen, het plaatsen van zonnepanelen en het gebruik van LED-verlichting. Het groot onderhoud zorgt ook voor compacte en efficiënte huisvesting van medewerkers.

 

Zie ook artikel website Gemeente Apeldoorn

 

 

bouwbord Apeldoorn