Publicaties

 • Mei262016

  DBFMO ook haalbaar voor projecten van financieel kleinere omvang

  De vraag rijst of het DBFMO concept ook toepasbaar is voor projecten van financieel kleinere omvang, het antwoord hierop is: Ja, dat kan!

  Lees meer
 • Mei262016

  Slim aanbesteden

  Project IJDock was één van de grootste vastgoedontwikkelingen in Nederland. De projectleiding stond destijds voor de uitdaging om de toen bestaande planning te verkorten en ontwikkelingsrisico´s te minimaliseren en beheersbaar…

  Lees meer
 • Apr282016

  DBFMO-light in de praktijk

  PPS (Publiek Private Samenwerking) is een ontwikkeling die nu ook bij maatschappelijk vastgoed zijn intrede doet. De meest uitgebreide contractvorm daarbij is DBFMO. Hoe kostenadviseur Loek Coerver het aanpakt om…

  Lees meer
 • Nov242013

  Hospitality op zoek naar gastblijheid

  Steeds meer organisaties zien het belang van hospitality ter bevordering van ontmoeting/samenwerking. Wordt de klant hier blijer van, gaan medewerkers er beter van werken?

  Lees meer
 • Nov212011

  samen ontwikkelen met eindgebruikers

  Vastgoedontwikkelingen voor een anonieme gebruiker maken steeds vaker plaats voor ontwikkelingen waarin de eindgebruiker participeert. Vastgoedontwikkeling wordt daarmee een huisvestingsopgave. Dit vraagt om een andere benadering van projectontwikkeling.

  Lees meer